Disclaimer over Affiliate Programs

U moet zich ervan bewust zijn dat de regenshorts die we in ons verleden hebben gepubliceerd, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is echter geen garantie tegen een slechte partij. Wij verkopen alleen de beste regenshort, we willen er zeker van zijn dat de klant geen problemen zal hebben en als dit het geval is bieden wij u een terugbetaling voor uw aankoop. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op en vraag het. Bedankt voor het bezoeken van onze site en als je van het product neem dan de tijd om een goede feedback te verlaten.

Wat kan ik zeggen, regen-shorts zijn een beetje lastig en zeer moeilijk om goed te krijgen. Dit betekent dat we de kwaliteit van onze kledingstukken niet kunnen garanderen, maar we proberen ze zo dicht mogelijk bij de kwaliteit en zo betaalbaar mogelijk te maken. Regenshorts worden geproduceerd uit één stuk katoen of zijde, een stof met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Er is niets vervelender dan het krijgen van een regen-shorts die moet worden geretourneerd, omdat het materiaal niet echt bij je past. Daarom bieden wij een 100% geld terug garantie.

Affiliate links zijn niet bedoeld als een manier om geld te verdienen. De manier waarop ze kunnen worden gebruikt voor persoonlijk gewin is niet aanvaardbaar. Ze moeten anders worden behandeld dan een advertentie met een goede inhoud en niet een slechte advertentie met een slechte inhoud. Op de website 'regenbroektest.nl' u hier gratis terecht op de pagina's die wij hebben geplaatst voor de regenbroektest.nl. Ze kosten je geen geld om ze te gebruiken. We gebruiken een aantal van hen omdat we het product leuk vinden en we het ook leuk vinden omdat het gratis is. Dit is hoe we affiliate links gebruiken om onze winkel meer waard voor u te maken: Onze link hier is te koop in onze winkel. We nemen er geen geld van, maar onze klanten wel omdat we er veel van gebruiken en we willen dat u ons steunt en ons helpt door in onze winkel te kopen. Al onze link verkoop worden niet rechtstreeks aan ons betaald, maar aan onze zakenpartners.