Heb ik een regenbroek nodig?

Regenbroeken is een kwestie van stijl. Om dezelfde reden dat een ontwerper draagt een geweldige jas die hij houdt voor een week en dan gaat hij terug en besluit dat het niet meer bij hem past, maak ik ook mijn kleren en kledingstukken die mij passen. En daarom besloot ik een regenpak voor jullie te maken.

Er zijn een paar redenen waarom ik denk dat dit regenpak is zeer aantrekkelijk. Ook Anwb Regenbroek kan een trial run zijn. Het is betaalbaar (vanaf $ 35), het is heel eenvoudig, het is erg licht en het is zo comfortabel, dat je zou kunnen vergeten om iets anders in de wereld te kopen. En het belangrijkste, want het is niet alleen voor de regen, je het ook dragen in de zon. Er zijn veel mensen die gewoon behoefte aan een regenpak, en dit past bij hen. U hoeft zich geen zorgen te maken over weersomstandigheden die een mooi regenpak kunnen vernietigen. Ik weet dat veel mensen regen haten, maar ze kunnen niet zonder. Deze jas is een geweldig voorbeeld, ik vind het echt leuk. Het wordt geleverd met een geweldige hoodie en een capuchon die nog comfortabeler is. Ik wil een shoutout geven aan de mensen die mij al vanaf het begin steunen. Zonder jullie zou ik niet in staat zijn geweest om door de eerste paar jaar van bloggen. Jullie zijn allemaal geweldige mensen en ik ben echt dankbaar. Ook regenbroek Test zal een poging zijn. Ik ben opgewonden voor volgend jaar, ik heb veel goede vrienden op Twitter en Instagram die vrienden van mij zijn. Maar ik zal jullie missen en zal mijn best doen om hier voor jullie te zijn. Zoals je weet ben ik vaak in New York geweest. De eerste keer dat ik in New York was, verbleef ik in een echt goed hotel, ik heb er net 2 dagen doorgebracht, en ik kijk echt uit naar mijn terugkeer naar New York in het nieuwe jaar, ik hoop dat het geweldig is. Ik heb ook de kans om een film te zien, ik keek ernaar uit. Ik ben ook al 4 maanden terug in Brussel en daar ben ik ook erg enthousiast over. Ik zal altijd graag u allen bezoeken op de straten van New York, ik wou dat ik kon komen naar Parijs ook, ik weet dat ik een grote fan. Ik kom binnenkort terug in New York en Brussel, ik zal u op de hoogte houden van de blog. Zoë en ik zullen op een heel speciaal bezoek, ik weet dat dit is erg belangrijk voor u, neem dan voor mij en vertel iedereen die je kent en liefde dat ik kijk ernaar uit om ze weer te bezoeken. Zoë's nieuwe boek 'Rain Trousers: Reaching Out to Your Inner Peace' wordt uitgegeven door Viking, en wordt geleverd met een video achterin. Meer informatie vind je hier, via onderstaande link.

Ik wil iedereen bedanken die me geholpen om dit te doen en ik wil ook de vele mensen bedanken die de tijd hebben genomen om commentaar te leveren op mijn blog. Ik ben altijd zo dankbaar en het betekent echt veel voor mij. Hier is mijn lijst van bijdragers: 1. Mark S. 2. Paul H. 3. Jan van Eyck 4. Marc F. 5. Thomas J. 6. Soren E. 7. Michael H. 8. Arie M. 9. M. van Velden.

In deze blog praat ik over regenbroeken en mijn onderzoek voor hen, in het bijzonder hoe ik er in Nederland over heb geleerd, waarom ik ze zo leuk vind en waar ze allemaal om gaan. Dus als u geïnteresseerd bent in het kopen van regen broek voel je vrij om mijn blog te controleren.