Is er een gemeenschap rond regenbroeken?

Nee, maar er zijn veel mensen die van een regenbroek houden. Zelfs Creme Coltrui zal een begin zijn." De vraag wordt ook gesteld van vele andere bloggers ook. Ik probeer deze perceptie te veranderen door mijn kennis te delen met andere mensen.

Voordat ik begin, moet ik zeggen dat ik niet veel weet over regenbroeken. Ik koop ze gewoon in de winkel en draag ze. Dus je zult waarschijnlijk mijn beschrijving zien als een beetje algemeen. Maar vergeet niet dat ik weet wat maakt regen broek, dat is om een kijkje te nemen op de lijst van materialen, de details van een paar en mijn mening over de kwaliteit van de stof. De regenbroek waar ik het over heb zijn gemaakt van vier materialen, de stof (katoen, zijde en polyester), de draad (polyester) en het leer. De stoffen zijn van verschillende soorten. De meest voorkomende zijn katoen, katoen-zijde, polyester, zijde en polyester-polyester. De draden zijn gemaakt van nylon, nylon-zijde, nylon-polyester en nylon-polyester. De materialen in regenbroeken zijn gewoonlijk verschillend van elkaar, maar niet noodzakelijk zeer goed. De stoffen van regenbroeken zijn over het algemeen van goede kwaliteit en ook van uitstekende kwaliteit. In tegenstelling tot regenbroek Test, dit maakt het veel meer aan te bevelen. Bij het kiezen van een materiaal, het eerste wat ik zoek is de manier waarop de stof eruit ziet en voelt voor mij als ik het draag. Ik geef de voorkeur aan regenbroeken die er goed uitzien op mij en zal een goed gevoel om te dragen. Bij het kiezen van stof, ik probeer altijd om een stof die is zeer gemakkelijk om mee te werken te krijgen. Als de stof is gemaakt van een zeer sterk en duurzaam materiaal zoals katoen, dan kan de drager het dragen zolang het gemakkelijk is voor de gebruiker om mee te werken. Dit is belangrijk wanneer de stof te licht of te zwaar is of wanneer de gebruiker er moeite mee heeft. Ik gebruik meestal geen zwaar materiaal, want ik heb er geen goede ervaring mee gehad. Mijn favoriete stof in dit gebied is katoen omdat het al in gebruik voor een lange tijd. Het belangrijkste nadeel van de stof is dat het moeilijker maakt voor de drager om warm te blijven in de zomer en het heeft ook de neiging om zijn vorm te verliezen aan de uiteinden van de broek. Een ander nadeel is dat het duurder is dan andere stoffen.