Over mij

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het er geweldig uitziet en ook omdat ik van regen hou.

Als een regen broek expert, heb ik gevonden de beste regen broek om een verscheidenheid aan mensen passen. Ik zit tussen een man en vrouw in en ik draag deze voor het grootste deel van mijn werk. Een goede regenbroek is er een die goed past en zacht is, maar niet te los of strak, zodat je ze nog steeds op verschillende manieren dragen. Ik heb een paar regen broek die mij perfect passen en zal goed werken in dit weer, en het is leuk om een aantal om uit te kiezen. Er zijn verschillende opties voor dit type broek en degenen die het beste werken voor mij zijn: 1. Regen broek die een zacht gevoel hebben en zijn gemakkelijk rekbaar en niet te strak of ongemakkelijk, maar zijn ook niet te kort.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is dat het goed is om een excuus te hebben om een regenpak te dragen en om te weten dat je je oksels niet zweet als je in de regen bent. Zoals de titel al doet vermoeden, ben ik in de business van het vinden van de meest comfortabele regen pak beschikbaar in de markt.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om stoffen te gebruiken en hebben een zeer harde tijd vinden van iets dat niet goed werkt in nat weer en nog steeds een goed gevoel op je lichaam. De stoffen zijn niet goedkoop, dus de prijs die ik heb gekozen om op elk kledingstuk is zo goed als ik kon maken. Om de meest veelzijdige en nuttige kledingstukken aan te kunnen bieden gebruik ik de nieuwste technologieën en heb ik geëxperimenteerd met veel verschillende stoffen.

Mijn Ebook, die heet Rain Broek: How to Choose the Right Rain Broek, is nu uit (het is een freebie voor iedereen).

Hoe werkt regenbroek?

Zoals de naam al doet vermoeden, regenbroeken zijn de broeken die je draagt als het droog weer is of je draagt regenjassen. Ze zijn gemaakt van katoen of wol. De meeste mensen hebben een broek met een taille grootte variërend van een paar millimeter (of een inch) tot ongeveer zes centimeter, en twee of drie die gaan over je top.

In sommige delen van Europa kun je niet zomaar rondlopen in een broek (of je, maar daar ga ik het nu niet over hebben) en in Zuid-Afrika kan dat, en een goede regenbroek bespaart je veel geld.

Als je leeft in een nat land als de tropen, zie je misschien helemaal geen regen en de enige keer dat je een regenjas gebruiken is wanneer je in de bush gaat om een glas water te krijgen. De meeste mensen hebben niet de keuze tussen regenbroeken en regenjassen.

Carrière

Toen ik klaar was met school werkte ik als freelance illustrator en freelance ontwerper, en ik raakte betrokken bij verschillende Kickstarter projecten. Ik hou echt van leuke en nuttige dingen te maken met mijn handen, en dat is wat ik probeer te doen met deze blog. Zoals je zou verwachten, ik wil testen van nieuwe dingen zoals ze zijn, dus ik begon mijn projecten met u te delen, en vervolgens delen met mijn vrienden. Ik begon te experimenteren met Kickstarter campagnes en begon een beetje ambitieuzer te worden met mijn eigen. Als gevolg daarvan heb ik geleerd hoe je een zeer gedetailleerde blogpost over elk project te schrijven, en ik dacht dat je misschien ook graag om het te zien. Het kan ook interessant zijn om te lezen hoe ik mijn Rain broek heb gemaakt.

Ik hou net zoveel van regenkleding als ieder van jullie, dus dit kan even duren. Laat ik beginnen met de basis. Ik ben niet van plan om u te laten zien het hele proces (dat zou me eeuwig duren om te doen), maar ik zal betrekking hebben op hoe ik ze ontworpen en hoe ik ze getest met jou. Hier zijn de twee jeans die ik heb gemaakt.

Toen ik deze blog in 2014 begon wilde ik delen over de regenbroek, de beste regenbroek die ik heb gebruikt of heb geprobeerd. Nu ben ik ook bezig met mijn tweede regenbroek, wat een regenjas zal zijn voor de regenachtige dagen in Amsterdam.

Mijn eerste regenbroek was mijn Red Wing T-shirt, dat nog in originele staat verkeert. Toen ik een jongen was droeg ik het veel, en het had een mooie look en de zakken in het waren leuk. Deze winter heb ik besloten om uit te proberen een nieuwe jas, waarvan ik denk dat zou heel goed om te dragen in de regen. Ik gebruik het voor de afgelopen paar dagen en echt leuk! Het enige probleem was de regenisolatie, die niet zo goed leek te werken als ik dacht dat het zou. Voor deze jas heb ik een vervangend regenvast materiaal moeten kopen, wat moeilijk te vinden was en ongeveer $ 30 kostte. De jas is een zwarte jas met een gele voering.